Succesvol Detoxen met een dieet, een massage, een darmspoeling of met DetoxOriginal

Je lichaam schoonmaken, vet verliezen en een energieboost krijgen op hetzelfde moment? Het kan door je lichaam te detoxen. Een detox kuur ervoor dat je lichaam grondig wordt gereinigd. Daarnaast versnelt het de stofwisseling, met een gezond lichaam als resultaat. Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit, en je je zowel van binnen als van buiten beter voelt.

Wat is Detoxen?

Het woord Detoxen is afgeleid van het woord detoxificatie. Dit betekent ontgifting. Detoxen is het reinigen van de binnenkant van je lichaam; je organen worden schoongemaakt. Dit kun je doen op verschillende manieren; los van elkaar of in combinatie

 • een dieet
 • een massage
 • supplementen
 • eventueel een darmspoeling

Het resultaat van deze maatregelingen is een fit gevoel; je krijgt een energieboost. Daarnaast verbetert je spijsverteringssysteem, waardoor je gewicht verliest. Dit voel je van binnen en zie je ook aan de buitenkant.

Hoe moet je Detoxen?

Bij Detoxen volg je dus een dieet, krijg je een massage, neem je supplementen en/of spoel je eventueel je darmen. Je kiest zelf wat je precies doet. Welke aanpak je hanteert of welke verschillende aanpakken je toepast. Hieronder staat omschreven wat de verschillende aanpakken precies inhouden.

 • Alleen maar sappen drinken: Over een periode van maximaal tien dagen eet je geen vast voedsel, maar drink je acht tot twaalf sappen per dag, die bestaan uit water, fruit en ahornsiroop. Voordat je hiermee begint, eet en drink je enkele dagen alvast minder. Dit is ter voorbereiding op de Detox behandeling.
 • Een minder streng dieet dan de bovenstaande: veel bewegen; rauwe groenten en fruit eten; water en kruidenthee drinken. Net als bij het dieet dat alleen uit sappen bestaat, duurt dit dieet maximaal tien dagen. Ook eet en drink je bij dit dieet enkele dagen alvast minder ter voorbereiding op de Detox kuur.
 • De therapeutische massage: Lymfedrainage. Deze massage, die ongeveer een half uur duurt, is ontspannend, verbetert de afvoer van afvalstoffen en bevordert celvernieuwing. De stroomrichting van je lymfevocht wordt gevolgd, waarbij dit vocht vervolgens door je lichaam wordt afgevoerd. Verschillende lichaamsdelen, zoals je gezicht, benen en armen worden gemasseerd. Een aanrader is om hierna de sauna in te gaan om de overige giftige stoffen weg te zweten.
 • Een dagelijkse inname van supplementen die je lichaam van binnenuit reinigen. Bij sommige Detox supplementen ga je daarnaast op een dieet. Bij de inname van andere supplementen hoef je geen dieet te volgen. De stoffen in deze middelen zorgen voor de complete reiniging: afvalstoffen worden verwijderd, de stofwisseling versnelt en vet wordt verbrand. Je behoefte aan ongezonde snacks neemt vanzelf af, hierdoor ga je ook vanzelf gezonder eten en is het dieet dus overbodig.
 • De eventuele darmspoeling: Hoewel je lichaam de meeste afvalstoffen zelf afvoert met behulp van het dieet, de massage en de supplementen, kan het zijn dat de gifstoffen zich blijven opstapelen. In dit geval kan je lichaam de afvoer niet zelf regelen. Dan is darmspoeling het hulpmiddel. De dikke darm wordt dan met behulp van een dun slangetje met water en eventuele toevoegingen gespoeld. Hierdoor worden de afvalstoffen losgeweekt van de darmwand. Het slangetje wordt in de anus ingebracht. Dat klinkt pijnlijk, maar is het niet. Deze darmspoeling neemt ongeveer een uur in beslag. Darmspoeling is dus alleen noodzakelijk als de afvalstoffen niet vanzelf worden afgevoerd. Maak alleen gebruik van darmspoeling als je lichaam niet uit zichzelf afvalstoffen afvoert. In andere gevallen is het echt niet nodig.

Hoe begin je met Detoxen?

Bij Detoxen bepaal je eerst hoe je dat precies wilt gaan doen. Je kiest voor een van de twee diëten in combinatie met een therapeutische massage en supplementen. Of je kiest alleen voor een dieet. Wat ook kan is kiezen voor supplementen zonder daarnaast een dieet te volgen. De eventuele darmspoeling kies je pas later, als de andere middelen niet aanslaan, doordat de afvalstoffen niet vanzelf worden afgevoerd. Kies bij je keuze voor de aanpak ook de termijn waarin je gaat Detoxen; deze mag maximaal tien dagen zijn bij een dieet en wat langer bij een detox kuur met supplementen. Lees de bijsluiter van je supplement om te bepalen hoeveel capsules je per dag moet slikken en hoe lang je ze mag slikken. Als je weet wat je gaat doen om te Detoxen haal je in huis wat je nodig hebt voor de Detox kuur naar jouw wens. Je haalt sappen in huis, groente en fruit en/of supplementen. Je kunt ook alvast een afspraak maken voor de eventuele Lymfedrainage therapeutische massage. Denk er bij de diëten ook aan dat je enkele dagen voorafgaand aan het dieet alvast minder gaat eten en drinken om je lichaam te laten wennen aan de kuur.

Wat heb je nodig om te Detoxen?

Voor Detoxen is niet veel nodig. Iedereen kan eraan beginnen, je hoeft enkel te beschikken over het volgende.

 • Discipline en doorzettingsvermogen. Dit heb je nodig als je kiest voor het volgen van een dieet. Al enkele dagen voor de kuur moet je in staat zijn om minder te eten en drinken dan gebruikelijk. Tijdens de kuur heb je een leeg gevoel, waardoor het ook dan discipline en doorzettingsvermogen kost om het vol te houden. Je moet je drang naar ander voedsel kunnen weerstaan. Ook moet je de kuur meerdere dagen volhouden, tot wel tien dagen. Weet je van jezelf dat je hier moeite mee hebt? Dan is misschien het supplement DetoxOriginal voor jou de oplossing. Hierbij hoef je geen dieet te volgen; je mag naast het slikken van het supplement gewoon alles blijven eten.
 • Een drogist. Zowel de producten voor het sappen dieet als Detox supplementen zijn verkrijgbaar bij vele drogisten. Elke drogist heeft weer andere varianten. Kijk dus goed van te voren waar je de door jouw gewenste producten kunt kopen. Ook het internet staat vol met websites waar je detox producten kunt kopen.
 • Geld. Het sappendieet, de therapeutische massage, de supplementen en de eventuele darmspoeling kosten allemaal geld. Heb je hier niet al teveel van, bekijk dan van te voren wat voor jou mogelijk is en volg je Detox kuur op deze manier. Kies bijvoorbeeld voor een dieet, waarbij je rauwe groente, fruit, water en kruidenthee drinkt in plaats van het duurdere sappen dieet om kosten te besparen.

Waarom is het product Detox Original onmisbaar bij succesvol Detoxen?

Hoewel je maar weinig nodig hebt om te Detoxen is het voor velen niet eenvoudig. Met name als je kiest voor Detoxen door middel van een dieet, kan dit zwaar vallen. Je moet jezelf er dan immers toe dwingen om enkel gezond te eten en drinken en mag verder niks eten. Zelfs een eenvoudige boterham, rijst, pasta, noten, vlees, vis, yoghurt en kwark mag je gedurende de dagen van het dieet niet eten. De sappen, het fruit, de groente en het vocht zijn maar weinig vullend. Je houdt dus dagenlang een leeg gevoel, dat bovendien steeds groter wordt. Je hongergevoel wordt groter en groter. Het zal je dus veel moeite en energie kosten om alle dagen van het dieet de lekkernijen te weerstaan. Dat is extra het geval als je gewend bent om normaliter veel te eten. Voor de mensen die gewend zijn aan veel voedsel is een Detox kuur die enkel bestaat uit een dieet eventueel in combinatie met supplementen en een therapeutische massage zeer moeilijk. De kans is groot dat de drang naar lekker voedsel te groot wordt tijdens de kuur, waardoor je aan toegeeft aan je drang en uiteindelijk niks met je detox kuur bereikt. Met inname van ander voedsel reinigt je lichaam niet, verbetert je spijsverteringssysteem niet en neemt je gewicht ook niet af. Kortom de gewenste fitheid en gewichtsafname wordt niet bereikt. Daarom is het product Detox Original onmisbaar bij succesvol Detoxen. Je voegt dit supplement eenvoudig toe aan je dagelijkse routine, je neemt dagelijks drie capsules en hoeft er verder niks voor te doen. Hier staat op een rij wat het middel precies voor je doet.

• Het haalt afvalstoffen uit je lichaam.
• Het versnelt je stofwisseling.
• Je verliest lichaamsvet; tot 80% sneller dan normaal.
• Je valt kilo’s af.
• Je hele lichaam wordt gezonder.
• Je krijgt veel meer energie.
• Je hebt minder behoefte aan ongezonde snacks
• Door de reiniging van binnen, zie je er ook van buiten gezonder uit.

Het supplement blijkt betere resultaten te geven dan soortgelijke supplementen. Dat blijkt uit recent onderzoek. Het voert meer schadelijke afvalstoffen af, geeft een grotere boost van je metabolisme, geeft een mooiere huid, een gezonder lichaam en meer energie, dan soortgelijke supplementen. Vele mensen zijn al enthousiast over het supplement. Kortom, ben je van plan om te gaan Detoxen en wil je zonder al teveel inspanning resultaten zien? Koop dan direct dit best werkende Detox supplement en begin met je detox kuur. Je koopt het op de website detoxoriginal.nl.