De Paleo revolutie

De zeer populaire Paleo dieet theorie en methodes zijn nu gebundeld in een boek. Voedingcoach en fitnesstrainer Mitchel van Duuren omschrijft de geheimen die kunnen helpen bij gewichtsafname en vetverlies. Door de richtlijnen die hij in dit boek vermeld, kun je opnieuw ontzettend veel energie krijgen en daardoor gelijk een prachtig en bovenal, gezond, leven. Hierbij gaat het niet om het tellen van calorieën of het dagelijks wegen. Ook hoef je niet elk product dat je eet te keuren op vetten of koolhydraten.

Paleo revolutie: intolerantie

De Paleo revolutie zorgt ervoor dat je snel en gezond afvalt.Volgens Mitchel van Duuren draait het allemaal om voedselintolerantie. Tegenwoordig zijn er zoveel toepassingen aan het eten gemaakt en is het voedsel dusdanig gemanipuleerd, dat mensen er fysieke klachten van krijgen. Symptomen als hoofdpijn, uitslag, overgewicht en andere kwalen zijn een reactie op hoe je lichaam producten als zuivel, graan of gluten verwerkt. In plaats van gezond te worden van deze producten word er juist een aanslag op je gezondheid gedaan.

Gezond met de Paleo revolutie

Om deze aanslag op je lichaam terug te draaien, leert de Paleo Revolutie je welke voeding je kunt eten om ontstekingen in je lichaam te voorkomen of te verhelpen. Door de technieken die besproken worden, kun je je spijsvertering resetten. Bovendien leert je lichaam weer hoe het vet kan verbranden op een gezonde en doeltreffende manier. Doordat je gezonde en voedzame producten eet, zul je geen hongergevoel ervaren. Tevens zul je in de eerste 21 dagen al gelijk gewicht verliezen en je bovendien gezonde, jonger en energieker voelen. Door de stappen in dit boek te volgen, zul je de eerste stappen zetten naar een gelukkig en gezond leven. Door inzicht te krijgen in hoe je lichaam werkt, leer je hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je lichaamscellen. Een goede mindset en natuurlijke producten helpen je op weg. Zo leer je nieuwe, bewuste keuzes omtrent voeding te maken.