Weight Care dieet

Met het ABC plan van het Weight Care dieet wordt het heel simpel om snel veel kilo’s te verliezen. Als je de drie stappen volgt waaruit deze methode bestaat, ben je geheid binnen snelle tijd op je streefgewicht. Het voordeel is dat je ook niet meer echt in je gewicht zult schommelen. Om goed van start te gaan kun je een 5 daagse minikuur doen, waarbij je al het eten dat je normaal eet vervangt met Weight Care maaltijdvervangers. Ook heb je speciale Weight Care tussendoortjes, waardoor je ook als je behoefte hebt aan een snack, iets kunt nemen wat passend is binnen dit dieet.

Weight Care dieet: wat eet je?

Naast de aangegeven vervangende producten van het Weight Care dieet, is het belangrijk dat je elke dag twee stuks fruit neemt, een portie rauwkost, gecombineerd met een kop bouillon. Drink minimaal 1,5 liter vocht op een dag. Dit is onderdeel van stap A. deze houdt na 3 weken op, waarna je over gaat op stap B.

Deze stap is iets gemakkelijker en gaat op als je iets langer wilt blijven lijnen voor nog betere resultaten. ’s Avonds mag je nu weer een gewone maaltijd eten. Je mag zelf bepalen hoe lang je deze fase wilt doen. Enkel bij het ontbijt en de lunch vervang je je eten door een maaltijdvervanger. Ook nu geldt dat je op een dag twee stuks fruit neemt, een tussendoortje, rauwkost en dat je weer 1,5 liter vocht tot je neemt. Zo kun je er zeker van zijn dat je alle benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Weight Care dieet: blijvend afvallen

Om ervoor te zorgen dat je gewicht ook op peil blijft, kun je nog kiezen voor stap C. Nu wordt het dieet meer deel van je dagelijkse leefpatroon, dan dat je nog het dieet volgt. Je kiest één maaltijd uit die je per dag wilt vervangen met een Weight Care-maaltijdvervanger. De andere maaltijden mag je helemaal zelf invullen.