Modifast dieet

Modifast is verkrijgbaar in vier verschillende afslankmethodes. Er zijn verder nog meer mogelijkheden tot het bereiken van een bepaald doel. Je kunt kiezen uit de modifast Intensive, de ProtiPlus 3.2.2, de Modifast Laboratoires en de Modifast Snack & Meal. Zo zit er altijd wel iets tussen waar je mee uit de voeten kunt.

Bij dit dieet hoef je het niet allemaal zelf uit te vogelen. Er is voldoende ruimte en mogelijkheid tot het inwinnen van adviezen. Zo word je voor, tijdens en na het lijnen volledig begeleid en helpen ze je bij het vinden van een goede afslankmethode. Ook vind je veel lekkere recepten die je kunt uitproberen. Tips voor bewegingsoefeningen en hulp tijdens zware periodes zijn er ook te vinden.

Modifast dieet ProtiPlus

Modifast dieetAls we kijken naar de ProtiPlus 3.2.2 formule dan zie je dat je hierbij een bepaald ritme aanhoudt. Zo wissel je drie strenge dagen af met steeds twee lichtere dagen. In het weekend mag je dan zelfs weer eten zoals je gewend bent. Deze afwisseling is bedoeld om het dieet zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, zodat je het goed vol kunt houden. Het richt zich hierbij met name op eiwitrijke voedingsmiddelen. Hiervan worden je spieren gezond en worden ze beschermd tijdens het afvallen. Als je afvalt, onttrekt dit ook energie aan je spieren. Deze formule zorgt ervoor dat dit niet te veel gebeurt.

Modifast dieet Intensive

Als je zoekt naar een methode die gegarandeerd resultaten oplevert, kun je kiezen voor de Intensive formule. Deze is zeer doeltreffend, doordat je drie uitgebalanceerde maaltijden per dag neemt. Bovendien krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen. Hierdoor blijft je lichaam sterk en gezond, ook tijdens het dieet. Dit dieet staat goed bekend en wordt zelfs door diëtisten en artsen aanbevolen. Je kunt immers gemakkelijk en verantwoord veel kilo’s verliezen. Wat wil je nog meer?