Vitadis Slanker Leven dieet

Sinds begin 2013 staat het Vitadis Slanker Leven dieet wereldwijd bekend als één van de beste diëten. Met dit dieet kun je met gemak per week ongeveer drie tot zes kilo aan lichaamsgewicht verliezen. Dit valt met name de vetreserves aan, waardoor je gewicht op een juiste wijze verliest. Het is een eiwit georiënteerd dieet, waardoor het eten grotendeels bestaat uit eiwitten. Hierdoor bereik je goede resultaten en werkt het dieet goed en doeltreffend. In contrast met andere diëten, is dit dieet echter niet eentonig. Er wordt juist aangemoedigd om gevarieerd te eten en er zijn veel recepten ontwikkeld om de maaltijden speciaal en gevarieerd te maken. Zo eet je niet steeds hetzelfde en word het gemakkelijker om het dieet vol te houden. De recepten zijn zelfs zo smakelijk, dat je zeker juist van je maaltijden zult genieten.

Vitadis slanker leven dieet

Voordelen Vitadis Slanker Leven

Dit dieet garandeert dat je per week ongeveer drie tot zes kilo aan gewicht kunt verliezen. Door vakkundige begeleiding van coaches die bij dit dieet zijn aangesloten, word het gemakkelijker om het dieet vol te houden. Bovendien is alles gemakkelijk online te volgen en ontvang je een volledig voedingspakket voor de eerste anderhalve week, inbegrepen in de prijs. Je zult bij dit dieet geen hongergevoel ervaren en ook geen kans lopen op het beruchte jojo effect. Snel gewichtsverlies op zo’n doeltreffende en effectieve manie vind je niet snel.

Persoonlijke begeleiding Vitadis

Je zult gelijk na aanmelden voor het Vitadis Slanker Leven dieet bericht ontvangen van een persoonlijk aangewezen coach over wanneer het dieet van start zal gaan. Ook kun je je gelijk registreren voor een persoonlijk afslank account in een online afslankomgeving waar je contact hebt met mede afvalkandidaten. In deze account kun je bovendien je vooruitgang bijhouden, een Ebook raadplegen, receptengidsen downloaden, chatten met je coaches en sportoefeningen lezen.