Detox dieet

detox dieet

Het Detox dieet is een vrij moderne vorm van diëten. Het is gebaseerd op het idee dat chemicaliën  en bewerkingen van voedsel de stofwisseling van ons lichaam verstoren. Kenmerkend voor het detoxdieet is dat het deels gebaseerd is op wetenschappelijk onderbouwde gegevens. Door langzaam af te vallen met bijvoorbeeld biologische groenten of fruit kunnen mooie en vooral blijvende resultaten worden behaald.

Het lichaam op een natuurlijke manier laten ontgiften en reinigen kan er voor zorgen dat je niet alleen de nodige kilo’s kwijtraakt, maar dat je met het detox dieet ook nog een stuk gezonder wordt! Ben je op zoek naar een dieet dat afvallen mogelijk maakt op een gezonde en gemakkelijke manier? Dan is dit Detox programma precies wat je zoekt! Hiermee kun je gezond, veilig en succesvol afvallen met het detox dieet!

Hoe werkt het detox dieet?

Het principe achter het detox dieet is eigenlijk vrij eenvoudig. Bij deze dieetvorm wordt er namelijk van uitgegaan dat chemicaliën die ons lichaam binnenkomen via onze voeding het verbranden van onze vetvoorraad tegenwerken.  Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet: het idee is dat natuurlijk voedsel gezond is, en dat bewerkte producten ongezond zijn. Het detox dieet pakt het daarom op een andere manier aan. Bij deze vorm van diëten wordt er veel belang gehecht aan het feit dat kilo’s verliezen gebeurt op een natuurlijke manier die geen grote belasting vormt voor uw lichaam. Dit is uiteraard de voornaamste reden waarom wereldwijd zoveel mensen reeds zijn begonnen met het volgen van dit dieet.

Detox dieet met groentesappen.

Is het detox dieet veilig of niet?

Net zoals bij de meeste andere dieetvormen op de markt is het ook bij het detox dieet zo dat je sommige dingen niet meer mag eten. Op zich is dat geen enkel probleem, want doordat het detox dieet zo gezond is, krijg je toch nog alle voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen binnen. Er zijn veel manieren waarop je kunt detoxen, maar het is het best en het veiligst om het met een speciaal programma te doen, zoals een Dit Detox programma. Hierbij weet je zeker dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt en dat je snel veel gezonder wordt!

Andere goede manieren om te detoxen zijn onder andere het Clean start 21 dagen Detox plan en de speciale detox voor vrouwen. Ook kan het detox programma je helpen om gezond en verantwoord te detoxen, bijvoorbeeld met supergezonde superfoods of met groene smoothies!

detox dieet